Limbă

Limbă

Restaurant & Terasa

Livrari la domiciliu – Comenzi la 0371.129.999

Restaurantul Domnesc va ofera posibilitatea comandarii la domiciliu a bucatelor alese din meniu.

Vezi aici meniul pentru livrari

RESTAURANTUL DOMNESC – MONUMENT ISTORIC

Cadrul traditional al Restaurantului Domnesc va este oferit cu prilejul gazduirii noastre in locatia monumentului istoric Casa Valsanescu care dateaza in Curtea de Arges de la sfarsitul  secolului XIX. Interiorul constructiei a fost modernizat in secolul XX pastrandu-se totusi caracterele autentice si cerdacul, elementul central al monumentului.

image1

Gastronomia romaneasca este una diversa si bogata in gusturi, arome si culori, puternic influentata de istoria si de traditiile romanilor, bucatele alese cu mirosurile imbietoare fiind cunoscute si laudate peste tot in lume. Imbinarea de arome si condimente folosite in bucataria noastra cat si privelistea oferita de natura va vor oferi momente de relaxare si rasfat.

Imbinarea de arome si condimente folosite in bucataria noastra cat si privelistea oferita de natura va vor oferi momente de relaxare si rasfat.

MENIUL RESTAURANTULUI

Terasa moderna

Va invitam pe terasa Restaurantului Domnesc pentru a savura fie o cafea delicioasa, fie o cina alaturi de cei dragi dar si pentru a descoperi asocierea elementelor moderne cu cele datate din secolul XIX ce ofera locatiei un aer special si propice relaxarii.

terasa